Frode hvem?

Frode Skarstein er utdannet evolusjonsbiolog og har mange års erfaring som forsker, underviser og formidler innen biologi, realfag, naturfagdidaktikk, kildekritikk og popularisert historieskrivning. Han, altså jeg, arbeider nå ved UiS og forsker og underviser i naturfagdidaktikk.

Siden 2006 har jeg gitt ut tre bøker og flere artikler i norske og utenlandske magasiner om polarhistorie fra tiden mellom 1900 og 1945. En mer eller mindre fullstendig oversikt finner du på CVen min her. Jeg arbeider nå med en større bok om tre tidlige norske flypionerer fra samme tidsperiode i tillegg til en dobbeltbiografi om to av krigens viktigste norske motstandsmenn.

Foredrag?

Gjennom foredragene jeg holder om disse temaene gir jeg i tillegg også spennende innblikk i hvordan jeg graver frem nytt stoff om temaene jeg arbeider med. Sjekk tema på foredragssidene.

1 kommentar

  1. Hei. Jeg så «På teppet» redaksjonen i Klassekampen antydet at Helge Ingstad-biografien din kanskje ikke hadde samme slagside som fregatten med samme navn. Kom på at jeg ikke fikk lest den ut da jeg lånte boka på biblioteket når den kom ut. Og Seleksjonskrimmen var jo enda bare i planleggingen mens du bodde i Tromsø.
    Tilsynelatende er det en tilfeldighet at et skipsforlis på vestlandet skal føre til bestilling av en bokpakke. Men nå har jeg likevel uomtvistelig bestilt!

    Gleder meg til å lese alle 3!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s